Oude geschiedenis

 Vrijheid, inzicht & vreugde

!
Ashayana Deane
978-90-77463-15-4
1 à 2 werkdagen
Voyagers I De slapende ontvoerden

Voyagers deel 1

- De slapende ontvoerden

Ashayana Deane

ISBN 90-77463-15-4
256 pagina's, ingenaaid, illustraties, index.

Ashayana Deane
978-90-77463-22-2
1 à 2 werkdagen
Voyagers II Geheimen van Amenti

Voyagers deel 2

- De geheimen van Amenti

Ashayana Deane

ISBN 90-77463-22-2
640 pagina's, ingenaaid, illustraties, index  

‘…Dit boek is een inleiding, die als functie heeft om de gedetailleerde conceptuele grondslagen neer te leggen waarmee inzicht in de huidige toestand van de mensheid bereikt kan worden.
Dit boek is bedoeld voor degenen die er aan toe zijn om inzicht te krijgen in het multidimensionale toneel waarvan Aarde altijd deel heeft uitgemaakt
.’ Ashayana Deane.

Barbara Hand Clow
978-90-77463-02-4
1 à 2 werkdagen

Oog van de Centaur

de Kronieken van de Geest, deel 1
Oog van de Centaur
- Visionaire expeditie door vorige levens

Barbara Hand Clow

ISBN 978-90-77463-02-4
256 pagina's, met illustraties van Angela Werneke, uitgebreide bibliografie

In de Kronieken van de Geest herschrijft Barbara Hand Clow vanuit toestanden van verruimd bewustzijn de menselijke geschiedenis. In deze herziening van de geschiedenis krijgen gevoelens en bewustzijn, de aarde en de kosmos, het mannelijke en het vrouwelijke, planten, dieren en stenen, deze dimensie en andere dimensies, een plaats. Clow maakt ons op intieme wijze deelgenoot van het leven in oude geavanceerde culturen, aarde/hemel rituelen, heilige krachtplaatsen en de rol van aardetempels. Ze werpt nieuw licht op zin en zinloosheid, apathie en vervulling, ontworteling en verbinding, macht, geweld en seksueel misbruik en de ontwikkeling van die thema’s in de loop van de tijd. De gepassioneerde verhalen hebben de kracht om verwondering, verbazing, irritatie en afschuw op te roepen, en onze sluimerende magische en mythische krachten tot leven te wekken. De trilogie is een uitnodiging tot een grondige zelfbespiegeling over wie wij zijn en wat we met onze vrije wil doen.

Barbara Hand Clow
978-90-77463-01-1
1 à 2 werkdagen

Hart van de Christos

de Kronieken van de Geest, deel 2
Hart van de Christos
- Het ontwaken van sterrenbewustzijn op aarde

Barbara Hand Clow

In deel twee van de Kronieken van de Geest zet Barbara Hand Clow haar ontdekkingsreis door het menselijk geheugen voort. En niet alleen het menselijk geheugen? Wie zijn wij? Wat is ons bewustzijn? En als het waar is dat we onze eigen werkelijkheid scheppen, zoals tegenwoordig vaak beweerd wordt, waarom staan we dan op de rand van ecocide? Waarom is er nog geweld, seksueel misbruik, hebben we massavernietigingswapens en armoede op deze wereld?
Hart van de Christos is een sjamanistische, transmuterende reis door de onderwereld, om licht te brengen in iedere schaduw die ooit deel heeft uitgemaakt van de menselijke ervaring op deze planeet. Het is een reis die werd aanvaard om het geheugen van de bijna voltooide 5125 jaar durende Mayacyclus te wekken - de cyclus van de ontwikkeling van zelfbewustzijn – om de verschrikkingen te helen, te ontdekken dat slachtoffer en dader één zijn, en te zien dat we inderdaad onze eigen werkelijkheid scheppen.
Hart van de Christos gaat over evolutie, over de relatie tussen de mensen en de goden, over het goddelijke dat de incarnatiecyclus inging, over de geschiedenis van de vrije wil, en over het misbruiken, weggeven en opnieuw aanvaarden van onze macht. Het gaat over de Oude en de Nieuwe Wereld, over de ontwikkeling van de linkerhemisfeer van de hersenen en de dringende noodzaak tot herstel van het evenwicht met de rechter hemisfeer. Het gaat over de rol van aardetempels en piramides. Over het ademen met God. Het gaat over het heilige huwelijk, faustiaanse verdragen, kruisiging en wedergeboorte. Het gaat over bewustzijn, van mannen en vrouwen, van kinderen en dieren en stenen, van de aarde en de kosmos zelf. Het gaat over een weg naar heelwording, het terugvinden van de magische en mythische delen van de psyche, en het vinden van de Christos... in ons eigen hart.

ISBN 978-90-77463-01-7
288 pagina's, met illustraties van Angela Werneke, uitgebreide bibliografie

Barbara Hand Clow
978-90-77463-03-1
niet leverbaar

Zegel van Atlantis

de Kronieken van de Geest, deel 3
Zegel van Atlantis
- Omweg langs de oorlog in de hemel

Barbara Hand Clow

‘Als de ingewijden barden van weleer ontvouw ik mijn verhaal voor jou. Laat ons, samen, ontwaken tot volledig planetair bewustzijn’.

Met deze woorden, en met humor, wijsheid en compassie, leidt Barbara Hand Clow ons op een reis door de oeroude herinneringen waarmee haar bewustzijn wordt overspoeld. Omdat de lezer wordt meegenomen in een energetische bewustzijnservaring, worden en passant de bij de lezer opgeslagen herinneringen geactiveerd, want ieder van ons draagt deze herinneringen in zich mee.